Titel

Over ons

Midden in de gezellige binnenstad van Deventer vind je onze al net zo gezellige salon New Image Hair & Beauty. Maak een afspraak of loop gewoon eens binnen, en laat de drukte van de stad even achter je. New Image is een weldaad voor je haar én je huid. En voor jezelf!

Gezellig en vakkundig
Onze ruime, lichte salon is strak en overzichtelijk, en tegelijk warm en uitnodigend. Onze deuren staan open voor iedereen. Klanten komen met veel plezier terug – niet alleen voor de gezelligheid en onze heerlijke verse koffie, maar zeker ook voor onze expertise en creativiteit.

Alles voor mooi haar
Maddy Witteveen en haar team zijn kappers met passie – voor je haar en voor jou. Ze nemen de tijd voor je en luisteren naar je wensen en adviseren je wat het beste is voor je haar Met hun kennis van de nieuwste trends en technieken zorgen ze dat je er op je mooist uitziet.

Maddy: “Ik zit alweer ruim twintig jaar in het vak, maar geniet er nog elke dag van om klanten te verrassen met een nieuwe look. Waarbij we vooral kijken naar wat bij je past. Want we willen dat je blij bent met je 'new image', elke dag weer opnieuw.”

Totale verwennerij
Een bezoek aan onze salon is altijd een verwenmoment. Helemaal natuurlijk als je kiest voor een van onze arrangementen. Je haar en je huid worden weer op z'n mooist. En jij stapt op je best de salon uit: prachtig verzorgd en heerlijk ontspannen.

Verfijnde, pure producten
Voor ons geldt: alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Daarom werken wij met de meest verfijnde, pure producten. No-nonsense producten die doen wat ze zeggen. Zoals de helende, op en top verzorgende lijnen van L'ANZA voor het haar en de pure, biologische producten van Absolution voor de huid. Ontdek bijvoorbeeld Ultimate Treatment van L'ANZA – een ware herstelkuur voor je haar!

Maak vandaag nog een afspraak bij New Image Hair & Beauty en ontdek de schoonheid van je eigen haar en huid.