Titel

Japanse Headspa

Welkom in een oase van ontspanning, rust en herstel bij New Image Hair&Beauty

Bij New Image Hair & Beauty kunt u terecht voor een heerlijke behandeling in onze nieuwe Headspa waar haar-en hoofdhuidverzorging gecombineerd wordt met een gevoel van ontspanning en rust. De gezondheid van uw haar is immers een weerspiegeling van de hoofdhuid.

De Japanse Headspa is een wellness-ervaring voor lichaam en geest en een ultieme zen beleving. De Headspa is op dit moment razend populair in Nederland.

Onze speciale methode en massages geven inzicht in problemen op de hoofdhuid en werkt tevens ontspannend en stress verminderend.

De behandeling begint met het maken van een hoofdhuidscan door middel van een mediscoop. Hiermee maken we een analyse van de hoofdhuid en brengen we de conditie van uw haar in beeld.

Vervolgens komt u te liggen in onze Japanse Headspa waar we uw hoofdhuid intensief reinigen. Hierdoor worden de haarzakjes en talgklieren ontdaan van restproducten waardoor de porien open gaan staan en de hoofdhuid beter gaat ademen. 

We brengen daarna een voedend masker op op basis van wat uw haar en hoofdhuid nodig heeft. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van stoom.

Gedurende de behandeling worden er tevens verschillende hoofdhuidmassages toegepast. Dit stimuleert de doorbloeding en heeft een positief effect op de haargroei.

Wij maken gebruik van hoogstaande producten op natuurlijke basis zodat u er op kunt vertrouwen dat zowel huid als haar bij ons in goede handen zijn.